Olika typer av värmepumpar

  • För många husägare i Delaware, Pennsylvania och Maryland, är en värmepump en energieffektiv, pengar att spara alternativ till ugnar och luftkonditioneringsapparater för uppvärmning av bostäder och kylbehov.
  • Vad är en värmepump? Det är ett system som använder el för att flytta värme från en kall plats till en varm plats, vilket gör den svala områden svalare och varma områden varmare. Det finns alltid en viss värme i luften, även luft som känns sval kalla till vår hud. Under vintermånaderna, värmepumpar rita och utvinna värme från uteluften och flytta den till din varma hus. På sommaren värmepumpar flytta värme inifrån huset i varmt ute. Eftersom dessa enheter faktiskt flytta värme i stället för att generera värme från bränslekällor, kan värmepumpar ger upp till 4 gånger så mycket energi de förbrukar.
  • Om du har elektrisk värme, kan en värmepump minskar din elförbrukning med så mycket som 30% -40%. Högeffektiva värmepumpar minskar också luftfuktigheten bättre än vanliga centrala luftkonditioneringar, vilket resulterar i mindre energianvändning och mer svalka under sommarmånaden.
  • Den vanligaste typen av värmepumpar från Värmepumpar Stockholm är luft-källa värmepump, som överför värme mellan huset och den omgivande luften.
  • I kylläge, avdunstar en luft-källa värmepump ett köldmedium i inomhuspoolen. ; när vätskan avdunstar det drar värme från luften i huset. Efter att gasen komprimeras, passerar den in i den yttre slingan och kondenserar, frigör värme till luften utanför. De tryckförändringar som orsakas av kompressorn och expansionsventilen tillåter gasen att kondensera vid en hög temperatur utanför och avdunsta vid en lägre temperatur inomhus.Värmepumpar Stockholm vet allt temperaturens påverkan. Kontakta oss och läs mer på

HEM

  • I uppvärmnings läget, avdunstar en luft-källa värmepump ett köldmedium i utomhuspoolen; när vätskan avdunstar det drar värme från uteluften. Efter att gasen komprimeras, passerar den in i den inre slingan och kondenserar, frigör värme till insidan av huset. De tryckförändringar som orsakas av kompressorn och expansionsventilen tillåter gasen att förångas vid en låg temperatur utanför och kondensera vid en högre temperatur inomhus.
  • När korrekt installerad värmepumpar från Värmepumpar Stockholm, kan en luftvärmepumpen ger extremt effektiv uppvärmning och kylning ditt hem, särskilt om du bor i en varm eller allmänt milt klimat. Men effektiviteten i de flesta luftvärmepumpar som en värmeanordning sjunker dramatiskt under längre perioder av under frystemperaturer, i allmänhet gör dem olämpliga för kalla klimat. Men dagens luftvärmepumpar erbjuder mycket högre prestanda och effektivitet än de som produceras för 20-30 år sedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *